Hei! Velkommen til min verden av kunst, skjønnhet og fotografi!

 

Jeg vil dele min historie med deg

 

Jeg heter Alina Lainet. Jeg er sertifisert stylist. Siden 2008 har jeg jobbet i

 skjønnhetsbransjen. Mitt diplomarbeid var å skape et helhetlig bilde av en kvinne: fra hårklipp, hårfarging, styling, sminke, utvalg av klær og til fotografering.

 

Etter avsluttet utdanning valgte jeg frisøryrket. Jeg begynte å jobbe i en luksuriøs skjønnhetssalong i Ukraina i byen Kiev. Jeg har jobbet der i over 7 år.

 

Samtidig ble jeg interessert i fotografering, tok opplæring for å forstå dette yrket i detalj. Så kunne jeg ikke legge fra meg kamera. Jeg fotograferte jentene i salongen, arbeidsprosessen, jobb bak kulissene i salongen. Jeg gikk overalt med kamera og fotograferte forskjellige øyeblikk og utviklet evne til å gi oppmerksomhet til nyansene.

Det var alltid interessant for meg å observere folk. 

 

Så skjer det vakreste og mest etterlengtede øyeblikket i livet mitt: min første graviditet, når datteren min ble født.

I det øyeblikket innså jeg at jeg ønsket å vise frem den riktige kvinnelige skjønnheten. Å hjelpe kvinner til å beholde de rørende øyeblikkene for livet. Fordi de ikke vil skje igjen!

 

Og jeg fikk en annen idé: å etablere en utleietjeneste for klær «Family look» slik at mor og datter kunne nyte dette øyeblikket.

 

Jeg har hørt mange ganger fra mine kunder at de er usikre, er redde for å bli fotografert og føler seg hemmet foran kamera. Og det vanligste: Jeg er ikke vakker, og er skuffet over utseendet mitt på bilder.

 

Jeg har etablert denne tjenesten for dere, jenter!

Målet mitt er å vise deg at du er vakker og unik!

  Du er unik og den eneste i sin slag!

 

Nå har teamet mitt en fotograf som vi samarbeider med for å få et ønsket resultat. Jeg er alltid til stede under fotograferingen og gir meg helt hen i denne prosessen. I arbeidsprosessen føler jeg meg virkelig lykkelig.

 

Liker du arbeidet til teamet mitt? Så vi vil gjerne jobbe sammen.

Skriv til oss direkte eller på e-post, så svarer vi gjerne på alle dine spørsmål!

 

Velkommen til å besøke oss!