Hvordan velge en bryllupsstylist? Hvordan unngå å velge feil og sikre seg godt humør på en viktig dag?  

Bryllupsstylisten gjør ikke bare hår og sminke, han skaper også stemningen til bruden for hele dagen. Derfor avhenger nesten alt av hans oppførsel, talemåte og konkrete faglige egenskaper. Dessuten vil bruden i løpet av livet huske alle detaljene på denne dagen mer enn en gang, inkludert følelser knyttet til hennes bilde som ble skapt av stylisten.  

 

Hva bør du være oppmerksom på når du velger en bryllupsstylist?

 

Det er på Instagram siden hans. Det handler ikke bare om bryllupsbilder. Kreative arbeider, fotoshoots vil hjelpe kunden til å se etter profesjonalitet og evnen til å jobbe med ulike oppgaver.

 

Stylisten har et bredt spekter av arbeid og hovedoppgaven til bruden er å finne ut hvordan og i hvilken stil mesteren jobber. Bruden skal ikke bare like hans verk - hun bør assosiere seg med det, det vil si å være på samme stilistiske bølgelengde som denne personen.

 

Hvis man er helt fornøyd med arbeidet til bryllupsstylisten, så går man videre til neste viktige punkt - utseendet til stylisten. Han burde ikke irritere deg på noen som helst måte.

En bryllupsstylist må stille de riktige spørsmålene:

  • "Har du kjøpt en kjole?"
  • "Hvilken stil har dere planlagt i bryllupet?"
  • “Hva slags brudebukett vil du ha?"

Hvis alt går på skinner og det er interesse for de minste detaljene, avtal gjerne en sminke- og hårprøve.

Hvorfor insisterer Alina Lainet alltid på en prøve?

På bryllupsdagen har mesteren begrenset tid og vil neppe kunne komme på noe virkelig genialt for deg.

 

I en prøvetime bør stylisten først be deg om å vise ham et bilde av kjolen og buketten, finne ut alt om brudgommens dress og stedet for seremonien. Basert på resultatene av arbeidet hans, bør du forstå at det er akkurat slik du ønsker å se ut på denne dagen. Og minst tre bilder med forskjellige frisyrer bør være lagret på telefonen din, slik at du senere i en mer avslappet atmosfære, etter å ha lyttet til meningene til foreldrene og vennene dine, kan velge det beste alternativet.

 

Målet vårt er å vise bruden alle mulige varianter, slik at hun ikke har noen spørsmål igjen på feiringsdagen som:

 

"hva om vi gjør det slik?", eller "kanskje kan det være slik?".

 

Sminke påføres alltid foran et speil slik at jenta ser hvert trinn i forvandlingen hennes og forstår hva som skjer med henne. I prosessen er stylisten konstant interessert i hennes mening: hvor intens ønsker hun at makeupen skal være, om hun føler seg komfortabel med sminken. Dessuten settes både frisyren og sminken umiddelbart sammen som på bryllupsdagen, til punkt og prikke. 

 

I gjennomsnitt tar det fra 3 til 4,5 timer per brud. 

 

Og husk! Bare en erfaren stylist, en profesjonell innen sitt felt, kan lage en elegant bryllupsfrisyre med håret ditt og legge sminke slik at man straks kunne være på forsiden av det mest fasjonable magasinet. Han vil bidra til å gjøre bryllupsdagen din, eller en annen fest, til den mest opplevelsesrike og lykkeligste dagen i livet ditt. 

 

Velkommen til Alina Lainet!

 

Klikk her til å komme til tjenesten.

Har du noen spørsmål? Vi svarer deg gjerne.